Acties autobedrijf Feenstra

Bandenactie!

Regen, sneeuw en ijzel, weersomstandigheden die het op de weg houden van een auto moeilijk maken. Voor u het weet verliest u grip. Banden met het juiste profiel zorgen er voor dat u en uw passagiers veilig de weg op gaan. Met winterbanden heeft u meer grip en dat is wat u wilt op een glad wegdek. Het grover profiel van de winterband zorgt er voor dat sneeuw en water beter worden afgevoerd. Het rubber blijft zachter onder koude temperaturen (beneden 7?C) en daardoor past de band zich beter aan op het wegdek.

In Nederland zijn ze niet verplicht, maar rijdt u vaak in het buitenland, of gaat u op wintersport, dan zijn winterbanden verplicht. Een goede winterband is te herkennen aan het sneeuwvlok symbool op de zijkant. Banden met dit symbool zijn onderworpen aan een remtest op sneeuw. Bij een snelheid van 50 km/uur op een besneeuwd wegdek heeft een gemiddelde auto een remweg van 30 meter. Met zomerbanden is dat 60 meter! Dit verschil is enorm en de kans op schade aan uw auto is dan ook veel groter.

U doet er dus verstandig aan om winterbanden te (laten) monteren. Het is simpel, u maakt een afspraak met uw garagebedrijf en deze zorgt er voor dat ze gebalanceerd en wel onder uw auto gemonteerd worden. Vaak is er zelfs mogelijkheid voor opslag van uw zomerbanden. Gewoon doen dus, voor uw veiligheid én die van uw passagiers!

ALL-IN PRIJZEN

Wij houden ook niet van onaangename verrassingen. Daarom in onze krant alleen scherpe, transparante prijzen. Dus inclusief montage, balanceren en verwijderingsbijdrage. Zo weet u waar u aan toe bent als u kiest voor een set (winter)banden.

Meer informatie? Klik hier.

Winactie

KOOP NIEUWE BANDEN EN MAAK NU KANS OM HET AANKOOPBEDRAG* TERUG TE WINNEN!

DSC_6524Koop in de periode van 1 november t/m 31 december 2016 twee of vier banden bij één van de garagebedrijven verbonden aan De Bandenspecial. Bewaar uw rekening van uw aankoop goed (deze moet u kunnen tonen als u als winnaar uit de bus komt).
De winnaar wordt medio maart bekend gemaakt.

*Deze rekening moet voldaan zijn om kans te maken op de prijs.
Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.