Over ons Autobedrijf Feenstra

Autobedrijf Feenstra staat voor:

  • Service
  • Kwaliteit
  • Scherpe tarieven
  • Klantvriendelijkheid

Familiebedrijf

Autobedrijf Feenstra is een universeel garagebedrijf dat in 1993 opgericht is.

We werken klantgericht en prijsbewust. Service, kwaliteit en aandacht voor onze klanten vinden we erg belangrijk. U kunt bij ons terecht voor een keuring, grote/kleine beurt of reparatie met een auto, bedrijfsauto of camper. Ook met uw aanhanger of caravan bent u bij ons aan het goede adres!

Moderne apparatuur
We beschikken over de modernste uitlees-apparatuur om autocomputers uit te kunnen lezen. Het verhelpen van storingen aan het motormanagementsysteem van uw auto behoort dus eveneens tot onze werkzaamheden. Ook met het monteren en balanceren van nieuwe banden kunnen we u helpen. En daarnaast kunt u natuurlijk bij ons terecht voor alle andere reparaties aan uw auto.

Specialisatie
In de loop der tijd hebben we ons gespecialiseerd in het onderhoud van Italiaanse automerken. Met name Alfa Romeo, Fiat en Lancia.

Geschiedenis
In 1990 zijn we begonnen als taxibedrijf. Niet alleen onderhielden we onze eigen taxi’s, maar ook verzorgden we het onderhoud en de reparaties voor derden. Op een gegeven moment konden we de werkzaamheden vanwege de drukte niet meer combineren. Toen zijn we opgesplitst in garagebedrijf en een taxibedrijf. Feye Feenstra stapte toen volledig over op het garagebedrijf.

Familiebedrijf
Feye’s zoon -Sjoerd Jan- werkt al sinds 1996 in zijn vrije tijd mee in het bedrijf. In 2002 behaalde hij zijn diploma voor eerste monteur. Daarna stapte ook hij full-time in Autobedrijf Feenstra. Om zijn kennis up-to-date te houden, volgde en volgt hij verschillende cursussen. Sjoerd-Jan vindt het belangrijk om op de hoogte te zijn van de laatste technieken.

In 2000 verhuisde Autobedrijf Feenstra naar het nieuwe onderkomen aan de Ype Poortingaweg.

Schade & Service
Autobedrijf Feenstra heeft een eigen ophaaldienst. Dus als uw auto niet meer kan rijden, dan komen we ‘m ophalen. Tussentijds kunt u gebruik maken van onze leenauto, zodat u altijd mobiel bent.

Wij helpen u graag op weg!

Oant sjen … tot ziens!

Auto Feenstra Rinsumageest