Uw auto in onderhoud bij autobedrijf Feenstra

Autobedrijf Feenstra is een universeel autobedrijf. U bent dus altijd welkom, welk automerk u ook heeft. Mocht u tijdens het onderhoud of de reparatie van uw auto behoefte hebben aan vervangend vervoer, dan is dat geen enkel probleem. We hebben altijd 2 leenauto’s ter beschikking staan.

Geef bij het maken van een afspraak aan dat u gebruik wilt maken van een leenauto, dan houden we daar rekening mee. Veel klanten maken namelijk gebruiken van deze service. Er zijn geen kosten verbonden aan het gebruiken van deze auto’s. Alleen de brandstofkosten zijn voor eigen rekening.

APK

Autobedrijf Feenstra is uw adres voor de Auto Periodieke Keuring ofwel de APK. Er is een aantal algemene keuringseisen waaraan uw auto moet voldoen. Deze regels zijn door de RDW opgesteld. Een goed onderhouden auto is in het belang van uw eigen veiligheid en die van andere weggebruikers.

 Autobedrijf Feenstra hanteert scherpe tarieven voor de APK. Neem contact op voor het maken van een afspraak!

Onderhoud Garage Feenstra
Lees meer over APK

Leenauto

Brengt u uw auto naar onze garage voor onderhoud, maar kunt u niet zonder een auto? U kunt in dat geval gebruik maken van een leenauto. Wij zetten deze auto desgewenst bij u op het erf en dan nemen we gelijk uw auto mee voor onderhoud. U kunt dan gewoon doorrijden terwijl wij aan uw auto sleutelen! Wilt u gebruik maken van deze service? Geef het tijdig aan, zodat we er rekening mee kunnen houden in de planning.

Maak een afspraak!

Onderdelen

Autobedrijf Feenstra is een universele garage. We repareren auto’s van alle merken.

onderhoud onderdelen autobedrijf Feenstra

Banden

Autobedrijf Feenstra levert een ruime selectie van alle typen en merken banden tegen zeer scherpe prijzen. Tevens kunt u bij ons terecht voor de montage en het balanceren van uw banden. Neem contact op voor meer informatie.